Rihanna are un nou iubit! Cei doi au fost în vacanță în Spania

S-a iubit cu Chris Brown, despre care s-a despărțit în urma unui incident violent, dar și cu artistul Drake, cu care, însă, nu s-a afișat niciodată în ipostaze de cuplu. În afara de acești doi bărbați, însă, Riri nu a mai fost cuplată cu nimeni… cel puțin nu public! Până acum!

Riri nu mai e singură!

Zilele acestea, însă, aflăm că artista are o nouă relație amoroasă și că există și dovezi pentru a susține vestea aceastei noi relații. Este vorba despre câteva imagini surprinse de paparazzi pe când artista se afla în vacanță, în Spania, cu noul bărbat din viața sa.

#Rihanna in #Spain with a new crush ?

A post shared by #EscapeIsthetruth (@60sec9janews) on

În fotografiile respective, artista în vârstă de 29 de ani apare sărutându-se cu un bărbat misterios, al cărei identitate este încă necunoscută. Îmbrăcați în costume de baie, cei doi au petrecut timpul în piscină, sărutându-se și stând îmbrățișați, asemenea oricărui cuplu îndrăgostit.

Cât despre bărbatul în cauză, presa internațională titrează că numele lui este un mister, deși chipul lui nu este chiar străin de lumina reflectoarelor. Chipurile, acesta a fost cuplat în iulie 2016 cu modelul Naomi Campbell.INAPOI LA PRIMA PAGINA