Rihanna, așa cum nu am mai văzut-o de mult! Cum a apărut la un eveniment de la Cannes?

În ultimii doi – trei ani ne-a obișnuit cu apariții extravagante, însă ne amintim cu toții cum, odinioară, etala pe covorul roșu ținute dintre cele mai elegante și prețioase, adoptând un stil vestimentar mult mai feminin față de cel din prezent. Totuși, aseară, la evenimentul Chopard am avut ocazia să o vedem din nou pe Riri cea glam.

A mers la petrecerea Shopard

Marți seară, îndrăgita cântăreață a luat parte la o cină fastuoasă, în calitate de colaborator al brandului Chopard. Cu această ocazie, Riri a renunțat la ținutele sport, sofisticate, și a îmbrăcat o rochie extrem de elegantă, canalizând frumusețea divelor de altădată.

Cântăreața de 29 de ani și-a făcut apariția la acest eveniment purtând o rochie din tul negru, amplă, semnată de casa de modă Ralph & Russo, care i-a venit ca turnată, punând-o în prim-plan. Iar accesorizarea a fost una pe măsură! Riri n-a făcut rabat de la bijuterii, evident, un chocker încrustat în diamante și cercei asortați, dar și o brățară statement și un inel masiv. Ce să mai, Riri a strălucit din cap și până în picioare, având, astfel, una dintre cele mai reușite apariții din ultima vreme.

Ca odinioară!

În materie de make-up, Riri a ales să poarte un machiaj al ochilor discret, punând accentul pe buzele sângerii, în timp ce la capitolul hairstyle a mers pe principiul minimalismului, optând pentru părul strâns într-un coc stylish.

Iată o galerie foto a celor mai stilate apariții, de până acum, ale Rihannei!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA