Rihanna, în siguranță după atentatul terorist în Franța

Ieri, în Nisa, a avut loc un atac terorist, în care 84 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 150 au fost rănite. Cântăreața Rihanna și o parte din distribuția filmului „Fifty Shades of Grey” se aflau acolo, însă au declarat că sunt în siguranță.

52075920 'Anti' singer Rihanna was spotted heading to her car in New York City, New York on May 29, 2016.  She wore a blue and white dress that had orange and yellow colors throughout it, and a handbag and pumps that reflect her color scheme. Rihanna recently released a new Puma sneaker line, which sold out within 35 minutes. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Reprezentantul Rihannei a declarat că artista e în siguranță

Imediat după ce teribilul incident a avut loc, mulți fani s-au alarmat știind că vedeta lor favorită se află în Franța. Din fericire, reprezentantul artistei a declarat pentru revista „Billboard” că Riri este în siguranță. Totuși, cântăreața a decis să anuleze concertul pe care urma să-l susțină astăzi, pe stadionul Allianz, din Franța, ca parte a turneului muzical ”Anti World Tour”.

Jamie Dornan și Dakota Johnson, precum și ceilalți membri ai distribuției celebrei trilogii, sunt de asemenea în siguranță, producătoarea filmului, Dana Brunetti, confirmând pe Twitter acest lucru. ”S-a confirmat că toți cei care toarnă scene în sudul Franței sunt în regulă. S-a făcut numărătoarea și toți sunt în siguranță”, a scris aceasta pe contul ei de Twitter.

Cât despre atacul din Nisa, mai multe celebrități au profitat de rețelele de socializare pentru a-și manifesta compasiunea.

riri
Riri a fost printre primele vedete care au trimis un mesaj de condoleanțe pe contul de Instagram

foto: Hepta / InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA