Rihanna, mai voluptuoasă ca oricând. Cât de mult s-a schimbat în decursul ultimilor ani!

O transformare vizibilă în doar 4 ani de zile. Rihanna este una dintre artistele cameleonice și a optat întotdeauna pentru schimbări de look extravagante, uneori radicale, dar se pare că în decursul ultimul an de zile nu doar părul sau stilul vestimentar au avut de suferit, ci și silueta artistei. A trecut treptat de la silueta silfidă la una corpolentă. Cele mai recente fotografii cu Rihanna ne-o arată mai voluptuoasă ca oricând.

Cu atât mai vizibilă este discrepanța dintre silueta sa de acum câțiva ani, mai exact din 2013 de la Premiile Grammy când îmbrăca o superbă rochie roșie și avea o talie de viespe și mâini osoase și fotografiile distribuite chiar de artistă pe contul său de Instagram în urmă cu câteva zile.

Așa arăta în 2013 la Premiile Grammy.

Tot pentru a-și promova brandul Fenty Puma, cântăreața s-a lăsat fotografiată în piesele vestimentare imaginate chiar de ea, mulate și scurte, unele care scot în evidență plusurile, mai exact kilogramele în plus. În cele mai recente fotografii diva a purtat un body mulat și decoltat care i-a pus în valoare bustul proeminent, dar și o pereche de pantaloni scurți din denim.

 

Fotografiile din ultimii ani ilustrează transformarea Rihannei!

Foto: Instagram Rihanna, Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA