Rihanna nu se stresează în privința greutății sale. Iată cum arată într-o fotografie recentă!

Citeste tot despre:

,

Este clar că Rihanna se află într-o situație alarmantă în ceea ce privește kilogramele în plus, căci greutatea sa a scăpat de sub control. Noua apariție a divei i-a șocat pe fani, căci a părut mai corpolentă decât de obicei.

Rihanna a luat proporții.

Riri a adoptat un stil vestimentar foarte extravagant, o combinație între elegant și sport, de când și-a lansat colecțiile de haine în colaborare cu Puma, Fenty. De multe ori aceste croieli nu doar că nu o avantajează, dar o fac să pară mult mai plinuță.  Când a apărut prima oară pe scenă, acum 10 ani, Riri era o tânără nebunatică și, între timp, s-a transformat într-o femeie fatală. Cu toate acestea, anul 2017 a unul unul nu foarte prielnic din punctul de vedere al fizicului divei care a suferit transformări uimitoare.

În weekend, Riri a fost surprinsă îmbrăcată în haine sport, largi, cun pantofi cu toc și cu ochelarii de soare la ochi și, ce-i dept, părea că a mai luat câteva kilograme în plus, sau pur și simplu croiurile și materialele hainelor pe care le poartă nu o ajută deloc. Cu o jachetă spradimensionată pe ea, cu pantaloni de trening și cizme albe cu toc, outfitul care s-a vrut interesant a părut mai degrabă o alăturare nefericită de haine parcă smulsă de pe vremea când diva era pe băncile școlii.

Rihanna, în vârstă de 29 de ani, a fost fotografiată pe un aeroport din New York, luni, cu o geantă de blană în mână. Cântăreața este extrem de ocupată în ultima perioadă cu proiecte muzicale, dar și lansarea noilor colecții de ciorapi marca Fenty, hainele Fenty Puma și produsele de make-up Fenty Beauty, așa că menținerea siluetei pare să fie ultimul lucru la care se gândește în prezent. 

Foto: Splash NewsINAPOI LA PRIMA PAGINA