Rihanna s-a îngrășat peste măsură. Și-a etalat formele voluptoase într-o ținută sumară

Rihanna nu se mai oprește din îngrășat și, cu toate că silueta sa a suferit modificări evidente în ultimele luni, nu îi pasă. Nu se sfiește să îmbrace cele mai sumare ținute și să iasă așa în public, chiar dacă de mlte ori outifturile nu o avantajează.

Cele mai recente fotografii cu artista în vârstă de 30 de ani sunt șocante pentru fani. Extravagantă din fire, Riri a arătat aproape tot într-o rochie transparentă, scurtă și cu o pereche de cizme oversize. A dus moda la un nivel înalt pentru că nu sunt multe dive care ar ieși așa din casă, mai ales la un eveniment la care sunt prezente o mulțime de celebrități.

Deloc timida Rihanna a dovedit încă o dată că este star pe Instagram, după ce a împărtășit cu cele 61 de milioane de prieteni virtuali faceste fotografii extravagante, reușind să strângă în doar câteva ore peste 3 milioane de aprecieri și numeroase comentarii. Așa a impresiont diva la cel mai așteptat festival al momentului, Coachella.

Cu o rochie culoarea caramelului, care i-a lăsat bustul la vedere, legată în talie cu un nod și cu picioarele la vedere, Rihanna a făcut furori. Cât despre cizmele destul de ciudate pe care le-a purtat, lungi până la coapse și extrem de bufante, nu par a fi o alegere bună, acest model nu le avantajeze nici pe cele mai slabe și înalte femeie.

Riri a fost în primul rând la concertul lui Beyonce de la Coachella, dar a venit la festival și pentru a-și promova brandul, FentyxPuma. Pe zi, artista a optat pentru o ținută mai colorată, purtând un maieu roz fosforescent și o pereche de pantaloni sport negri, la petrecerea propriului brand.

Foto: Instagram, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA