Rihanna și-a asumat relația cu Drake?

Citeste tot despre:

, ,

Relația lor ține primele pagini ale ziarelor de câteva luni. Asta deși cei doi nu recunosc nici în ruptul capului că formează un cuplu. Cel puțin, nu vădit!

performs onstage during the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City.
La VMA, când i-a înmânat premiul Michael Jackson Video Vanguard

Declarația de dragoste a lui Drake, de zilele trecute, când i-a înmânat premiul Rihannei, la VMA, a agitat și mai mult lucrurile. Iar faptul că, ulterior, Riri a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu panoul în care era afișat tot un mesaj de-al lui Drake, ne face să credem că relația lor chiar evoluează încetul cu încetul.

postare-riri
Postarea Rihannei, cu mesajul: ”Atunci când el te iubește.”

Și să nu mai vorbim de faptul că cei doi au plecat împreună spre hotel, după terminarea premiilor VMA. Moment pe care paparazzi l-au surprins și pe care cei doi, bineînțeles, nu-l recunosc.

riri-drake
Au luat cina în New York

Și tot din seria ”noi nu recunoaștem nimic” face parte și ieșirea lor de luni seară, în restaurantul Nobu, din New York, unde cei doi s-au bucurat o cină romantică. Și acolo paparazzi i-au surprins sosind, însă separat. Deci, ce să credem? Că Riri este mai sceptică din fire și că dorește să păstreze relația lor departe de ochii curioși ai lumii? De altfel, n-ar fi de blamat, mai ales că știm cum au ajuns multe cupluri care ”s-au bucurat” de atenția celor din jur.

Rămâne de văzut, așadar, dacă, la un moment dat, Riri va simți nevoia să-și declare public iubirea față de Drake.

Redăm o parte din discursul lui Drake, de zilele trecute: „Este persoana de care am fost îndrăgostit de când aveam 22 de ani. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din toată lumea. Toată viaţa mea am admirat-o, deşi este mai tânără decât mine,” a declarat Drake.

foto: Getty, captură Dailymail, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA