Rihanna și-a înfuriat fanii. Ce a făcut artista?

Citeste tot despre:

, ,

În ultimele luni, a călătorit în toată lumea pentru a susține concerte, în cadrul turneului ei, ”Anti World Tour”. Din păcate pentru ea, impresia celor care au mers la aceste concerte nu este tocmai bună…

INDIO, CA - APRIL 17:  Singer Rihanna performs on day 3 of the 2016 Coachella Valley Music & Arts Festival Weekend 1 at the Empire Polo Club on April 17, 2016 in Indio, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for Coachella)
Riri și-a dezamăgit fanii prezenți la cel mai recent concert

Cel mai recent concert al Rihannei le-a lăsat un gust amar fanilor. Cei care au venit la V Festival, în Essex, Anglia, s-o vadă pe artistă, au plecat extrem de dezamăgiți de la concert, căci Riri a întârziat mai bine de jumătate de oră, lăsându-i s-o aștepte în ploaie.

Nu puțini au fost aceia care au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-și exprima dezamăgirea față de lipsa de profesionalism. Aceștia i-au reclamat artistei că i-a lăsat s-o aștepte în ploaie și că, odată început concertul, Riri ar fi făcut playback.

Mai mult de atât, mulți fani ar fi reclamat faptul că Riri a întârziat la toate aceste concerte din cadrul turneului său. Aceștia au scris pe rețelele de socializare că nu înțeleg de ce aceasta este complet dezinteresată de experiența pe care le-o oferă fanilor ei.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA