Rihanna vrea să concureze cu Victoria Beckham în modă!

Vedeta va avea prima sa prezentare de modă la New York Fashion Week. Nu vorbim de faptul că va defila pe podium, ci chiar de prezentarea colecţiei ei de haine Puma By Rihanna

Rihanna vrea să cucerească şi lumea modei
Rihanna vrea să cucerească şi lumea modei

Artista are planuri mari în modă. Chiar mai mari decât te-ai gândi. Apropiaţii spun că Rihanna tânjeşte la statutul în modă pe care-l are acum Victoria Beckham, despre care ar fi comentat că nici măcar nu era o mare vedetă în muzică atunci când a pornit pe noul drum în modă. Ce legătură ar trebui să fie între muzică şi modă? Indiferent de răspuns, Rihanna o ia, însă, pas cu pas. Şi nici măcar nu face mare tamtam legat de această prezentare de modă. Deocamdată a scos la licitaţie în scop caritabil un bilet Front Row pentru defilarea Puma by Rihanna – care include şi stylingul personal înainte de eveniment pentru câştigător, plus acces backstage după show, o invitaţie la after-party şi câteva cadouri (printre care chiar câteva piese vestimentare din colecţia Rihannei, cu autograful ei). Frumos pachetul, nu? Licitaţia a pornit de la 15 dolari, pe site-ul Paddle8.com şi se va încheia mâine.

Un început în modă departe de-a fi timid pentru frumoasa din Barbados – căci colecţia ei este linia cea mai profitabilă a companiei Puma. Vicky Beckham, pregăteşte-te!

Foto: RihannaINAPOI LA PRIMA PAGINA