Riri și Drake au petrecut până-n zori, într-un club din LA

Citeste tot despre:

, , ,

În ultimele luni, au tot apărut zvonuri cum că cei doi și-ar fi reluat relația. Și cea mai recentă apariție a lor alimentează acest zvon. Vorbim despre Rihanna și Drake, care au petrecut până în zori la petrecerea aniversară a colegei lor de breaslă, Nicole Scherzinger.

captura
Riri și Drake, surprinși la plecare

 Cei doi au fost surprinși de paparazzi, marți, într-un club de noapte din Los Angeles, pe când o sărbătoreau pe Nicole Scherzinger. Cei doi au părăsit clubul împreună, la ora 5:30, numărându-se printre ultimii invitați rămași la petrecere.

Se pare că cei doi au petrecut de zor și că au fost foarte apropiați, pe tot parcursul serii, deși au sosit separat la acea petrecere. Cel puțin asta afirmă un bărbat, care a fost prezent în acel club: ”erau foarte afectuoși unul cu celălalt”.

Riri a mers îmbrăcată la această petrecere cu o rochie roz pal și o pereche de sandale bleu ciel. Drake, pe de altă parte, a optat pentru un outfit casual, compus din blugi și tricou alb.

presents an award/performs/on stage at the BRIT Awards 2016 at The O2 Arena on February 24, 2016 in London, England.
Riri și Drake, în februarie 2016

Amintim că zvonurile legate de o împacare în cazul celor doi au apărut la începutul acestui an, după ce cei doi au oferit un show erotic de zile mari, în timpul unui concert comun.

foto: getty, captură DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA