Robert Pattinson, actorul din ”Twilight”, i-a dat papucii iubitei! Ce s-a întâmplat?

Istoria lui amoroasă e destul de scurtă.  A avut o relație cu Kristen Stewart, partenera lui din filmului ”Tilight”, de care s-a despărțit, însă, după aceasta i-a fost infidelă, ca mai apoi să ajungă în brațele actriței FKA. Cu aceasta din urmă s-a iubit din septembrie 2014 și până acum, când a  decis că e timpul ca fiecare să meargă pe drumuri separate în viață.

Nu mai sunt un cuplu!

Umblă vorba pe la Hollywood că Robert Pattinson e un bărbat liber! Vestea e cu adevărat surprinzătoare, mai ales că acum trei luni actorul declara în presă că e ”într-un fel” logodit cu FKA și că lucrurile merg de minune între ei. Ei bine, iată că lucrurile nu stăteau, de fapt, atât de bine între ei și că Robert nu-și dorea să mai fie în acea relație.

Drep prin urmare, acum, apropiații spun că acesta a pus punct romanței cu actrița de origine britanică, căci ”era sătul” să vadă că ”relația lor se duce pe apa sâmbetei”. ”În lunile recente, au început să se îndepărteze și petreceau din ce în ce mai puțin timp împreună. Rob era sătul de asta, așa că a rupt logodna și le-a spus prietenilor că s-au despărțit.”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru ”The Sun”.

Acum trei luni s-au logodit

Totuși, același apropiat spune că încă sunt sentimente între ei și că despărțirea n-a cauzat durere vreunuia dintre ei: ”Având în vedere timpul petrecut împreună, încă mai au sentimente unul față de celălalt. E o situație grea, dar lucrurile deveniseră dificile între ei și au văzut amândoi că nu mai pot funcționa ca un cuplu”.

Au format un cuplu din 2014 până anul acesta.

Momentan, vestea n-a fost confirmată de către Robert Pattinson sau de FKA, așa că așteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile pentru cei doi.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA