Robin Wright (51), topless pe coperta unei reviste!

O știm din rolul Primei Doamne Claire Underwood, din îndrăgitul serial ”House of Cards”, în care joacă alături de actorul Kevin Spacey, dar și din alte pelicule de succes de la Hollywood. Iar de curând, am aflat și că și-a făcut debutul regizorul odată cu scurtmetrajul ”The Dark of Night”, a cărui premieră a avut loc în această ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Robin Wright în House of Cards

Robin Wright, căci despre ea era vorba, a acordat un interviu tranșant pentru revista ”The Edit”, în care a vorbit despre cum sunt văzuți și plătiți bărbații în comparație cu femeile de la Hollywood. Cu această ocazie, actrița a dezvăluit, dezamăgită, că a avut să afle că actorul cu care împărțea lumina reflectoarelor, co-starul Kevin Spacey, era plătit mult mai bine decât ea, deși i s-a spus că sunt plătiți la fel.

”Mi s-a spus că primim același salariu și i-am crezut. Am aflat recent că n-a fost adevărat, așa că asta e ceva ce trebuie investigat.”, a declarat Robin Wright, pe care urmează s-o vedem  în curând în cel de-al cincilea sezon al serialului.

Potrivit The Huffington Post, Kevin a câștigat 500,000 de dolari per episod începând cu sezonul trei al serialului, care a debutat în 2014. Interesant e că Robin a făcut, din 2014 până în 2015, 5.5 milioane de dolari, asta însemnând 420.000 de dolari per episod.

Pe lângă interviul sincer, Robin a acceptat să facă și o ședință foto incendiară, în care a pozat topless, demonstrând încă o dată că poți arăta foarte bine la 51 de ani, frumusețea neavând nimic în comun cu vârsta. Remarcăm și faptul că actrița are un tonus muscular fantastic, pesemne face eforturi pentru a îmbătrâni frumos, nelăsându-se atinsă de operațiile estetice sau alte astfel de artificii estetice. Iată câteva cadre din ședința foto realizată!

foto: The Edit

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA