Robin Wright s-a împăcat cu Sean Penn? Iată-i împreună!

Citeste tot despre:

,

Au trăit una dintre cele mai intense povești de dragoste, din care n-au lipsit certurile, despărțirile, dar și un divorț răsunător, pe care, amândoi, și l-au  dorit acum șapte ani.

Sean Penn și Robin Wright, 2005

Însă, iată că acum, la opt ani de la despărțire, cei doi au găsit o cale de a se reconcilia. Nu știm, exact, ce presupune împăcarea lor, dacă e vorba de una amoroasă, dar cert e că paparazzi i-au surprins împreună, pe aeroportul din New York, pe când plecau în vacanță.

E drept, în imaginile obținute de paparazzi păreau distanți și nu au făcut niciun gest tandru unul față de celălalt, însă ne surprinde chiar și faptul că se aflau împreună, dat fiind faptul că despărțirea lor n-a fost una amicală și că, până acum, n-au mai apărut împreună decât foarte rar.

Hopper și Dylan Penn

Amintim că Sean Penn și Robin Wright au doi copii, o fată și un băiat, pe nume Dylan (26) și Hopper (25). Povestea lor de dragoste a început după ce Sean Penn a divorțat de Madonna (decembrie 1987 și s-a încheiat în 2010, când au decis să divorțeze.

Robin Wright și Sean Penn, 2009

De la divorţul lor din 2010, Sean a fost implicat în tot felul de relaţii, cea mai cunoscută fiind cea cu actriţa Charlize Theron. În aceeaşi perioadă, Robin s-a despărţit de logodnicul ei, Ben Foster.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA