Romain Dauriac nu vrea să divorțeze de Scarlett Johansson. Iată-i mesajul!

Zilele trecute, ni s-a confirmat faptul că actrița în vârstă 32 de ani a intentat actele de divorț, dorind ca mariajul cu francezul Romain Dauriac să se încheie după mai puțin de trei ani.

Scarlett și Romain s-au separat la mai puțin de trei ani de când s-au căsătorit

Acum aflăm că decizia de a divorța îi aparține în totalitate actriței, căci încă-soțul ei dorește să mai dea o șansă relației lor. Romain a acordat un interviu revistei ”People”, în care a rugat-o, indirect, pe actriță să se gândească la binele fiicei lor.

”Este, într-adevăr, un fapt nefericit, mai ales pentru fiica noastră, că Scarlett a intentat divorț și că a făcut totul public. Aș implora-o să-și retragă depoziția, chit că ar fi foarte stânjenitor pentru mine, și să ne-ntoarcem la negocieri. Suntem părinții unei fetițe adorabile și vom continua să fim mulți ani de acum încolo.”, a declarat acesta pentru publicația amintită anterior.

Amintim că, marți, Scarlett a depus actele de divorț. Totuși, zvonuri că vor divorța au apărut încă din luna ianuarie a acestui an. Însă, cum la o zi la apariția acestor zvonuri au apărut împreună, toți am crezut că sunt false.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA