Roman Abramovich divorțează din cauza unei balerine măritate?

Știm deja că mogulul rus Roman Abramovich divorțează de cea de-a treia lui nevastă, editorul unei reviste de artă, Dasha Zhukova, în vârstă de 36 de ani. Și mai știm că acesta va fi, probabil, un divorț fooarte scump.

Lucrurile se anunță a fi cu atât mai complicate cu cât, în această despărțire, ar fi implicată o altă femeie. Bașca una măritată, la rândul ei. Este vorba despre balerina Diana Vishneva, de 41 de ani, din St.Petersburg, despre care s-a vorbit în presa rusă c-ar avea o relație cu afaceristul.

Diana Vishneva

Mai mult, aceasta a fost zărită, duminica trecută, asistând la un meci al echipei de fotbal deținute de Abramovich, Chelsea, iar acest amănunt nu face decât să adauge paie pe focul bârfelor.

Asta pentru că imediat după ce rusul și-a anunțat despărțirea amiabilă de Dasha Zhukova, în presa din țara lui natală au început deja discuțiile despre posibila lui legătură cu această cunoscută balerină.

Zvonurile despre Diana Vishneva au apărut încă de acum trei ani în media, însă Roman și surse apropiate lui au negat ferm aceste informații.

Roman Abramovich și a treia soție, Daria Zhukova

Vishneva este prezentă în această perioadă la Londra, susținând spectacole la Royal Opera House alături de corpul de balet al companiei Mariinsky, iar duminica trecută, aceasta a postat fotografii de la meciul Chelsea-Arsenal. Un amănunt care a dat apă la moară bârfitorilor.INAPOI LA PRIMA PAGINA