Rosie Huntington-Whiteley a pozat nud când era gravidă. Fotografiile senzaționale cu iubita lui Jason Statham

Este una dintre cele mai cunoscute modele din lume și chiar dacă a trecut printr-o sarcină și l-a adus pe lume pe primul său copil, Rosie Huntington-Whiteley a reușit să își recapete în mod miraculos silueta.

Alături de Jason la un eveniment de premiere.

Pe 24 iunie 2017 devenea mamă pentru prima oară după ce micuțul Jack Oscar, copilul său și al actorului Jason Statham, venea pe lume. La mai bine de jumătate de an de când și-a strâns pentru prima oară copilul la piept, Rosie își uimea fanii cu fotografii în costum de baie, imagini în care arăta pur și simplu sezanțional.

Prima fotografie în care apare băiețelul cuplului.

A scăpat repede de kilogramele în plus și nici nu zici că a purtat vreodată un copil în pântec. Iubita lui Jason Statham a fost destul de discretă pe parcursul sarcinii, dar și după ce a devenit mamă, refuzând să arate fața copilului pe rețelele de socializare.

A pozat nud în timpul sarcinii.

Ea și Jason formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, apărând de puține ori împreună și asta doar pe covorul roșu la evenimentele fastuoase de premiere a filmului. În timpul celor 9 luni de sarcină, Rosie și-a încâtntat fanii de pe Instagram cu fotografii în cele mai fashion outfituri, în postura de gravidă. Totuși, era atât de îmbrăcată încât nu i se puteau vedea prea bine formele. De Ziua Internațională a Femeii, modelul a scos din arhivă și prima fotografie din perioada gravidității, o fotografie pentru care  a renunțat la haine. S-a pozat cu burtica de gravidă la vedere, într-o ipostază nud, ca multe alte vedete de peste Ocean. Imaginea este artistică, alb-negru, iar Rosie este extrem de senzuală.

Foto: Arhiva OK!, Instagram



INAPOI LA PRIMA PAGINA