Rosie Huntington-Whiteley arată formidabil la 4 luni de la naștere

Frumoasa modelină a devenit mamă pentru prima dată pe 24 iunie, iar la 4 luni de la naștere arată formidabil. Ea și logodnicul său, Jason Statham, se simt împliniți de la venirea pe lume a micuțului Jack, iar asta se vede pe chipul proaspetei mămici.

Recent, Rosie Huntington-Whiteley a participat la lansarea unei colecții de haine pentru un brand celebru și a impresionat cu silueta sa, dar și cu ținuta interesantă pe care a purtat-o. Frumoasa britanică în vârstă de 30 de ani este formidabilă la câteva luni de la naștere și se vede că noul rol de mămică i se potrivește de minune, căci emană fericire prin toți porii. Pentru acest eveniment, Rosie a ales un outfit elegant, dar și sexy, în culori calde. Prezentă la The Arts Club din Londra, vedeta a purtat o cămașă fină de un roz pudră și o fustă conică cu depicătură pe picior. Desigur, ținuta a fost completată de o pereche de pantofi stiletto strălucitori și o geantă de tip plic, dar și de bijuterii încrustate cu pietre prețioase.

A fost luminoasă în nuanțele de roz, roșu și argintiu care au făcut-o să primească aprecieri. Cât despre păr și machiaj, acestea au fost naturale, așa cum ne-a obișnuit, fără prea multe artificii, ci menite să-i scoată în evidență trăsăturile frumoase.

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA