Rosie Huntington-Whiteley și-a serbat ziua alături de Jason Statham și de micuțul Jack

Un alt cuplu extrem de discret este cel format din Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley, cei doi apărând destul de rar împreună la eveniment și tot atât de rar distribuind vreo fotografie pe rețelele de socializare.

Ei trăiesc o viață fericită, departe de expenerea de pe Instagram sau Twitter, considerând că așa este mai bine pentru familia lor. De asta se bucură și fiul lor, Jack Oscar, al cărui chip celebrii lui părinți nu au vrut să-l dezvăluie. Și-au mărit familia pe 24 iunie 2017, când frumoasa Rosie l-a adus pe lume pe primul copil al cuplului, un băiețel care avea să-i schimbe viața.

Dacă a păstrat disceția cu privire la copilul ei, de ziua de naștere, frumosul model le-a făcut o dublă surpriză fanilor pentru că a distribuit o fotografie superbă alături de micuț, dar și un moment alături de partenerul ei de viață, chiar înainte de sosirea tortului. Rosie (31) le-a dezvăluit fanilor o perspectivă rară asupra vieții ei de familie, bucurându-se de cea mai frumoasă zi de naștere.

În unul dintre fotografii, Rosie este surprinsă pe plajă, ținându-l de mânuțe pe Jack care mergea cu picioarele goale prin nisip. Și dacă vă întrebați cum va arăta micuțul Jack, acum în vârstă de 9 luni, peste câțiva ani, iată și o fotografie cu Rosie în copilărie. Oare îi va moșteni trăsăturile?

making shit happen since ‘87.. #31

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA