Rosie Huntington-Whiteley, un corp tras prin inel la șase luni de când a născut

Au trecut aproape șase luni de când Rosie Huntington-Whiteley i-a dat naștere primului său copil, un băiețel cu partenerul său de viață Jason Statham, micuțul Jack Oscar, iar acum își uimește fanii cu forma fizică în care a aprins-o noul an.

A reușit să-și recapete trupul de model și este pregătită să revină la carieră după ce la sfârșitul lunii iunie l-a adus pe lume pe primul său copil. Rosie Huntington-Whiteley s-a mândrit cu trupul său în costum de baie în cele mai recente fotografii distribuite pe rețelele de socializare.

Frumoasa modelină s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie chic, format din două piese, lăsându-și la vedere abdomenul plat. A apărut în razele soarelui pe o plajă din Miami, iar vedeta în vârstă de 30 de ani și-a surprins fanii care au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, tocmai pentru că arată incredibil de bine după naștere.

În timpul sarcinii, dar și după ce l-a adus pe lume pe fiul său, Rosie nu a fost prea activă pe Instagram, ci mai degrabă preferând să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. De altfel, singura fotografie a lui Rosie împreună cu fiul ei este una din spate, poză în care proaspăta mămică îl ține în brațe pe bebeluș în timp ce urcă într-un avion.

Prima fotografie cu Rosie și cu fiul său și al lui Jason Statham, Jack.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA