Rowan Atkinson îl readuce la viață pe Mr. Bean! L-a ruinat divorțul?

Vești bune pentru fanii lui ”Mr. Bean”! Rowan Atkinson îl readuce la viață pe personajul care l-a făcut celebru, după câțiva ani în care părea că a renunțat la el! Oare, are de-a face cu divorțul costisitor de Sunetra?

Îl readuce la viață pe Mr. Bean

În 2014, Rowan punea punct mariajului de 24 de ani cu Sunetra, femeia care i-a dăruit doi copii, pe Lily și pe Benjamin, și alături de care și-a construit averea de 70 de milioane de lire sterline. Tot cam pe atunci, Rowan o cunoștea pe Louise Ford, o tânără domnișoară cu aspirații de actriță, mai mică decât el cu 29 de ani, care pare să-l fi cucerit iremediabil pe acesta.

Fosta soție, Sunetra

Între timp, divorțul de Sunetra (56) s-a pronunțat, lăsându-l pe Rowan mai ”sărac” cu 5 milioane de lire sterline. În urma separării, Sunetra a fost cea care a rămas în reședința familiei din Londra, o vilă în valoare de 21 de milioane de lire sterline, în timp ce Rowan s-a mutat cu noua lui iubită într-o casă de 4 milioane de lire sterline.

Rowan și noua iubită

Poate de aceea, acum, actorul în vârstă de 62 de ani este mai hotărât ca oricând să-și rotunjească veniturile. Potrivit DailyMail, Rowan a acceptat să-l readucă la viață pe Mr. Bean. Însă, e vorba doar de un spin-off al celebrului serial, care a fost produs exclusiv pentru China.

În China, la premiera noului film Mr. Bean

Oricum, se așteaptă ca această producție să înregistreze un real succes în China, dat fiind faptul că, în 2007, filmul ”Mr. Bean`s holiday” i-a adus actorului un câștig de 2,4 milioane de dolari din rândul publicului chinez. Duminică, actorul a luat parte la premiera noului său serial în China, unde a fost primit cu ropote de aplauze.INAPOI LA PRIMA PAGINA