Roxana Ciuhulescu a născut chiar de ziua soţului ei

Lunga aşteptare s-a încheiat pentru vedeta emisiunilor auto-moto-sport, care şi-a putut ţine, în sfârşit, bebeluşul în braţe.

Roxana Ciuhulescu i-a spus „Bun venit pe lume!” băieţelului ei şi al noului său partener de viaţă, Silviu Bulugioiu. Mai mult decât atât, fiul lor, botezat Cezar, s-a născut chiar de ziua tăticului său. O mare bucurie şi un cadou mult aşteptat, despre care cea care a devenit mamă a doua oară a scris într-o postare pe pagina ei de socializare:

„Astăzi aniversez doua evenimente esențiale ale vieții mele. Primul este echilibrul pe care l-am descoperit în tot ce înseamnă existența mea, este omul care mi-a redat fericirea. Este ziua lui de naștere și îi dau în dar, în afară de toată iubirea mea, cel de-al doilea eveniment. Azi vom deveni părinții unui băiat. Iar aceste două mari bucurii completează perfect fericirea noastră. A întregii noastre familii. La mulţi ani, iubitule, și abia aștept să ne cânte Cezar urările mai pe seară! 😊♥️🎉🍼”.

Încă de acum o săptămână, Roxana anunţase că se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi că poate naşte în orice clipă.

 

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA