Roxana de la Exatlon este de nerecunoscut în aceste poze vechi!

Citeste tot despre:

, ,

Roxana Moise este singura fată care a rămas în echipa Războinicilor din concursul Exatlon, difuzat de Kanal D de sâmbătă până miercuri. Una dintre cele mai bune concurente rămase în această emisiune, Roxana a jucat timp de 12 ani handbal, evoluând la echipa CS Râmnicu Vâlcea, din orașul ei natal.

După ce a renunțat la cariera sa sportivă din cauza unei accidentări, Roxana și-a luat atestat de antrenor de fitness și de kangoo jumps, predând astfel de clase în Râmnicu Vâlcea.

Roxana are 32 de ani și este căsătorită cu un concitadin, Laurențiu Moise, un tip foarte popular în orașul lui, pe care colegii de liceu și-l aduc aminte ca fiind unul dintre cei mai chipeși din an. Roxana și Laurențiu au un băiețel de patru ani, Vladimir, care este foarte mândru că mama lui este la televizor și le povestește despre ea copiilor de la grădiniță.

A post shared by Roxana Moise (@roxanamoise26) on

În fotografiile mai vechi de pe contul de Instagram al războinicei, putem admira și o altă față a Roxanei, de doamnă aranjată și machiată, care face o pereche foarte elegantă alături de soțul ei.

E drept că am mai văzut această transformare stilistică a Roxanei și la petrecerea organizată de cei de la Exatlon România cu ocazia Paștelui, dar mai bine să lăsăm pozele să vorbească!

A post shared by Roxana Moise (@roxanamoise26) on

Happy New Year !

A post shared by Roxana Moise (@roxanamoise26) on

A post shared by Roxana Moise (@roxanamoise26) on

A post shared by Roxana Moise (@roxanamoise26) onINAPOI LA PRIMA PAGINA