Ruby, super hot în noul videoclip. L-a lăsat pe Smiley fără cuvinte: „Foarte… bună!”

Citeste tot despre:

,

Ruby este super hot în cel mai nou videoclip al său care urmează să se lanseze pe canalul de YouTube Cat Music în această seară la ora 20:00. Cu toate că fanii au putut vedea doar teaserul piesei „Rochia mea”, artista a făcut furori pe rețelele de socializare cu imagini incendiare din timpul filmărilor.

Toți s-au întrebat unde este rochia, căci Ruby a încins spiritele în outfituri sumare. A renunțat la prejudecăți și a filmat cele mai îndrăznețe scene din cariera sa, iar dacă până acum imaginile din videoclipurile “Nu pune la suflet” sau “Buna, ce mai zici?” vi se păreau sexy, stați să le vedeți pe acestea!

Videoclipul pentru piesa „Rochia mea” se anunță cel mai hot, atât de hot că a atras reacții pozitiv chiar și din partea colegilor de breaslă. Nu doar fanii sunt curioși să vadă cel mai nou clip al cântăreței, ci și unul dintre cei mai de succes artiști din Romania.

Smiley a rămas fără cuvinte la vederea imaginilor: „Da! Sunt niște lucruri de privit aici! În ce făcea baie aici? Foarte… bună! Bravo, Ruby!”, a spus artistul, surprins de cadrele provocatoare. Smiley a fost atât de entuziasmat, încât a vrut sa ia laptopul pentru a pune piesa pe repeat.

Foto: FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA