S-a aflat cum a slăbit în timp record Mariah Carey! Nu a recurs la nicio dietă-minune!

Cu toții ne-am întrebat cum a reușit Mariah Carey să slăbească atât de mult, atunci când am văzut-o în rochia neagră, mulată, la un eveniment al Teatrului chinez din Los Angeles. Ei bine, acum am aflat, iar transformarea nu are de-a face cu vreo dietă minune sau cu un vreun antrenament solicitant în sala de fitness.

Așa arată în prezent Mariah Carey

Potrivit publicației „Page Six”, artista în vârstă de 47 de ani a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, sătulă fiind să tot audă acuzații referitoare la kilogramele în plus. ”A început să tot primească critici din mediul virtual privind silueta sa”, spune o sursă citată de respectiva publicație. La această decizie ar fi contribuit și faptul că Mariah a devenit ”conștientă că formele ei voluptuoase îi îngreunau situația atunci când voia să danseze pe scenă”.

Cât despre momentul în care a avut loc operația, un apropiat de-al artistei spune că Mariah s-a supus acestei intervenții chirurgicale acum o lună, iar că rezultatele au început deja să apară. ”Deja vede schimbări și se simte mult mai bine în legătură cu înfățișarea ei”, spune același apropiat.

Așa arăta artista acum două – trei luni

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA