S-a despărțit de Katy Perry? Orlando cu o altă femeie într-un restaurant

Faptul că nu și-au recunoscut niciodată, oficial, relația și că nici n-au apărut până acum pe covorul roșu împreună, a lăsat loc de mai multe interpretări. Știm, desigur, că au o relație amoroasă că doar i-am văzut în vacanță, în toată splendoarea lor…

poza paparazzi
Orlando, surprins cu o altă femeie

Totuși, de ceva timp nu i-au mai surprins nici paparazzi împreună, ceea ce ne cam dă de gândit. Mai întâi, îl vedem pe Orlando pe covorul roșu, la un eveniment oficial, în compania surorii sale Samantha, iar acum paparazzi îl găsesc luând masa cu femeie misterioasă.

Desigur, niciun gest nu trădează că ar fi ceva între Orlando și tânăra domnișoară, însă cine știe…

Să se fi despărțit Orlando de iubita lui din ultimele zece luni? Nu știm decât că InTouch Weekly susținea asta în urmă cu câteva zile, pe baza unei declarații de-a unui apropiat: ”La puțin timp după Halloween, Orlando le-a povestit prietenilor lui că are de gând să pună punct relației lui. El și-a motivat alegerea susținând că nu este pregătit să se căsătorească sau să mai aibă copii”.

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 080004 13/11/2016 Orlando Bloom and Samantha Bloom   at The London Evening Standard Theatre Awards 2016 held at The Old Vic Theatre in London
Pe 13 noiembrie, Orlando a venit însoțit de sora sa la un eveniment oficial

Trebuie să precizăm, însă, că de Halloween cei doi au fost împreună, Katy deghizându-se în Haillary Clinton, în timp ce Orlando a purtat un costum Donald Trump.

Alte guri rele spun că între cei doi a fost o tensiune constantă în ultime săptămâni și că totul ar fi culminat cu discuțiile despre unde își vor petrece sărbătorile de iarnă, căci fiecare voia în altă parte.

foto: arhivă, captură DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA