S-a finalizat divorțul dintre Gwen Stefani și Gavind Rossdale. Cu ce s-a ales fiecare?

Totul s-a terminat mai repede decât ne așteptam. Gwen Stefani și Gavin Rossdale sunt oficial doi oameni liberi, divorțul fiind finalizat în urmă cu câteva zile, potrivit The Associated Press.

gwen stefani divort
Gwen și Gavin sunt oficial divorțați

Cei doi foști soți, care au fost căsătoriți timp de 13 ani, pot răsufla acum ușurați, dat fiind faptul că divorțul lor s-a finalizat pe 8 aprilie. Potrivit presei internaționale, Gwen și Gavin au costodie comună a celor trei copii, respectiv Kingston (9), Zuma (7) și Apollo (2).

Publicația amintită anterior a mai menționat că artista își va păstra câștigurile în urma activității muzicale în trupa No Doubt, în timp ce Gavin le va păstra pe cele din urma trupei lui, Bush.

Nouatatea surprinzătoare în acest divorț este faptul că Gavin a acceptat să nu se împartă toate bunurile în mod egal, deși în momentul în care s-au căsătorit nu a fost semnat niciun contract prenupțial. Asta înseamnă că artista, care are o avere mai mare decât a fostului soț, își va putea păstra câștigurile, Gavin refuzând să plece din acest mariaj cu mai mulți bani decât i se cuvin.

Totuși, Gwen a renunțat la cele patru proprietăți din Europa, înclusiv la apartamentul din Londra. Va primi, în schimb, 50% din câștigul reședinței lor din Beverly Hills, și-ncă alte două proprietăți din Los Angeles.

În plus, au creat un fond de economii, în care a depus fiecare câte 1 milion de dolari, pentru copiii lor.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA