S-a îngrășat, dar nu-i pasă. Rihanna, aproape dezbrăcată la Carnavalul din Barbados

Riri a încins din nou spiritele pe social media. S-a îngrășat considerabil în ultima vreme, dar nu-i pasă. Se iubește cu om de afaceri arab, Hassan Jameel, cu care a fost surprinsă în ultima vreme și, cu toate acestea, nu renunță în ruptul capului la ținutele provocatoare, pe alocuri scandaloase.

Mai extravagantă ca oricând.

Este o obișnuință pentru artistă să participe la parada extravagantă organizată anual la Barbados, țara sa natală, îmbrăcată adecvat, așa că nici anul acesta nu a lipsit de la eveniment. Bineînțeles, ținuta a fost aleasă pe sprânceană, printre cele mai sexy și sofisticate purtate vreodată de artistă, care a lăsat la vedere picioarele, abdomentul, dar și decolteul generos.

A purtat un costum de carnaval minuscul.

Riri a apărut doar într-o pereche de bikini decoltați și un sutien minuscul, împodobită fiind cu tot felul de accesorii sclipitoare sau, din contră, colorate, cu părul turquoise și o coroană cu pene colorate pe cap, mai ceva ca regina carnavalului.

Ținuta nu a fost pe măsura noii sale siluete, așa că fotografiile de paparazzi dezvăluie kilogramele în plus ale artistei.

Mândră nevoie tare de formele sale voluptoase, à la Barbados, Rihanna a fost cu singuranță în centrul atenției, atât datorită ținutei, cât și datorită dansului provocator de la Crop Over Festival. Mai mult de atât, diva a împărtășit această experiență de carnaval cu prietenii săi virtuali, astfel că Instagram a luat foc cu videclipurile postate de artistă în cele mai indecente ipostaze.

Ooops! Riri a gafat din nou.

Iar fotografiile distribuite pe Instagram de Riri și cele surprinse de paparazzi sunt total diferite. În timp ce pe social media, cântăreața apare sexy, cu o ținută demnă și un outfit foarte sexy, la eveniment fotografii au surprins o altfel de Rihanna, plinuță, în ipostaze care nu-i fac cinste.

Foto: Splash News, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA