S-a lăsat cu lacrimi la Premiile Billboard. De au au plâns Celine Dion și Lea Michele?

Ieri a avut loc unul dintre cele mai importante premii muzicale din an, Billboard Music Awards, la care o mulțime de cântărețe, de la cele mai tinere, la veteranele în industie, au defilat pe covorul roșu și au performat pe scena cea mare. Printre ele și Celine Dion care a avut o apariție de-a dreptul impresonantă, într-o rochie de regină și cu o bijuterie pe măsură.

    

Dacă pe scenă și pe covorul roșu a fost strălucitoare, mereu cu zâmbetul pe buze, iată că Celine Dion a avut și un moment în spatele scenei care a emoționat-o până la lacrimi, alături de Lea Michele.

Au avut parte de un moment foarte emoționant.

Actrița în vârstă de 30 de ani a izbucnit în plâns aseară la Premiile Billboard din Las Vegas, după ce și-a întâlnit idolul – pe Celine Dion. „Nu mai am cuvinte”, a scris actrița înlăcrimată pe contul său de Snapchat.

Celine a făcut un spectacol de excepție, cântând melodia celebră din Titanic,  „My Heart Will Go On”, iar Lea, care este o marăe fană a cântăreței, a avut supriza vieții sale, aseară, când și-a întâlnit idolul în backstage. I-au dat imediat lacrimile, iar Celine s-a emoționat puternic, ștergând cu atenție machiajul brunetei. „Sunt moartă”, a scris Lea la o fotografie distribuită pe Instagram.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA