S-a pronunțat divorțul, nu mai e cale de împăcare!

Au decis că vor să divorțeze după doar doi ani de mariaj, citând veșnicele ”diferențe ireconciliabile”. Însă, cum la mijloc era vorba de un copil, procedurile de divorț au fost destul de greoaie, ajungându-se la un final abia la nouă luni de la înaintarea actelor de divorț.

Au divorțat!

Scarlett Johansson și Romain Dauriac sunt, oficial, doi oameni liberi. Divorțul lor a ajuns la final, iar un judecător a decis ce se va întâmpla cu micuța lor de trei ani, Rose Dorothy. Din păcate, noi nu știm momentan dacă Scarlett a câștigat custodia fiicei sale, așa cum își dorise, sau dacă Romain a primit câștig de cauză, dat fiind faptul că el își acuzase fosta soție de ”lipsă de interes și timp” pentru nevoile fiicei lor.

Știm, însă, că-n primele luni de la divorț se stabilise ca fiica celor doi să stea o săptămână în grija mamei și alta în grija tatălui ei. Totuși, pe atunci, Scarlett era ocupată cu filmările, motiv pentru care micuța Dorothy a sfârșit în grija tatălui mai mult.

Cât despre viețile amoroase ale celor doi, paparazzi i-au surprins pe fiecare dintre ei cu alți parteneri, pesemne și-au dorit destul de mult să treacă peste divorț cât mai repede și să-și refacă viața amoroasă. Totuși, niciunul dintre ei nu are o relație oficială, asumată.INAPOI LA PRIMA PAGINA