S-a terminat! Jennifer Garner a depus actele de divorț!

Deși mulți sperau într-o împăcare în cazul celor doi, mai ales că-n ultima vreme au tot apărut împreună, iată că nu mai e cale de întoarcere: Jen și Ben se despart, în mod oficial!

Au depus actele de divorț!

La doi ani de la anunțul separării, Jennifer Garner a decis să depună actele de divorț, făcând despărțirea lor oficială! La scurt timp după ce actrița a făcut acest pas, Ben Affleck i-a luat exemplu și a depus și el o cerere de divorț.

Totuși, se pare că separarea lor este una ”amicală”, cei doi decizând de comun acord să depună acum, adică după 12 ani de mariaj, actele de divorț și să nu apeleze la avocați pentru această acțiune. Ben și Jennifer cer custodia comună a celor trei copii ai lor și renunță și la pensia alimentară pe care vreunul dintre ei ar putea-o primi.

Așadar, se așteaptă ca un mediator să se ocupe de divorțul lor și nu un judecător, așa cum se procedează în cazul celor care nu se pun de acord în privința custodiei sau averii.

Amintim că ruptura dintre Jennifer Garner și Ben Affleck s-a produs în iunie 2015, când s-a aflat că actorul de 44 de ani a avut o aventură cu dădaca. Și deși acesta n-a confirmat nicicând aceste acuzații, actrița a oferit, ulterior, un interviu în care a mărturisit că, de fapt, ei doi erau despărțiți de câteva luni când Ben a avut acea aventură cu bona familiei, Christine Ouzounian.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA