S-au despărțit după 33 de ani de mariaj

Timp de trei decenii au format unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, deși relația lor nu a fost ferită de scandaluri referitoare la infidelități sau consum abuziv de droguri și alcool.

Potrivit E! Online, cei doi au hotărât să pună punct mariajului lor, după 33 de ani petrecuți împreună. În caz că încă nu v-ați dat seama cine sunt personajele, aflați că vorbim despre Sharon și Ozzy Osbourne, un cuplu care a rezistat de-a lungul anilor în ciuda obstacolelor pe care le-au întâlnit, și pe care nu de puține ori le-au făcut publice.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 13:  Sharon Osbourne and Ozzy Osbourne attend the 2009 Fox Winter All-Star Party at My House on January 13, 2009 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images) *** Local Caption *** Ozzy Osbourne;Sharon Osbourne
S-au cunoscut la începutul anilor `70

Publicația amintită anterior titrează că decizia a fost una de comun acord și că, momentan, cei doi locuiesc separat. Totuși, o sursă spune că Sharon ar fi convinsă că Ozzy o înșeală, motiv pentru care i-ar fi cerut soțului ei să părăsească domiciliu conjugal. ”Sharon l-a dat afară, căci crede că el are o aventură. Asta s-a mai întâmplat. Cu puțin noroc, totul va fi uitat și se vor împăca.”

Pe de altă parte, sunt voci care spun că lupta continuă cu drogurile și dependența de alcool  ar fi dus-o la exasperare pe Sharon și că asta ar fi făcut-o să-i ceară lui Ozzy să se mute.

Amintim că-n 1989, Ozzy a fost arestat pentru tentativă de omor la adresa soției sale, fiind la acea vreme în drogat. Pe atunci totul s-a rezolvat cu retragerea acuzațiilor lui Sharon și cu intrarea lui Ozzy într-un centru de reabilitate, timp de trei luni. Com vedea, așadar, dacă de data aceasta, cei doi vor reuși să-și salveze mariajul sau nu.

sharon-ozzy-osbourne
Timp de mulți ani, au avut un reality-show, numit „The Osbournes.”

Ozzy (67) și Sharon (67) s-au cunoscut la începutul anilor `70, pe când ea avea doar 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în iulie 1982 și au împreună trei copii: Aimee (32), Kelly (31) și Jack (30).INAPOI LA PRIMA PAGINA