S-au îmbogățit de Revelion! Cât au încasat artiștii care au concertat în noaptea dintre ani

În timp ce unii artiști au preferat să petreacă Revelionul în sânul familiei, alții au intrat în noul an concertând. Vedete precum Inna, Loredana sau Delia au fost la miezul nopții pe scenă, ceea ce, bineînțeles, le-a adus un profit de ordinul zecilor de mii de euro.

Carla`s Dream

carlas-dream

Cei mai câștigați au fost moldovenii de la Carla`s Dream, care au susținut un concert în Sibiu. Pentru acest spectacol, din noaptea dintre ani, cântăreții moldoveni au primit un onorariu de nici mai mult și nici mai puțin de 40.000 de euro. Mm, a meritat să fie departe de casă!

Delia

Nici ea n-a stat acasă de Revelion. Delia a fost cea mai solicitată artistă din România în anul 2016, așa că înțelegem cum pentu un singur concert a încasat 20.000 de euro.

Ștefan Bănică Jr.

El a fost nevoit să susțină două concerte în locuri diferite, în noaptea dintre ani. Totuși, efortul lui a fost răsplătit, artistul încasând 20.000 de euro într-o singură noapte.

Andreea Bălan

andreea-balan
Și-a lăsat fetița cu iubitul său și a urcat pe scenă de Revelion

Și ea se află în topul celor mai bine plătiți artiști de Revelion. Deși a născut de puțin timp, aceasta a revenit pe scenă pentru nu mai puțin de șapte concerte. Cântăreața a declarat că pentru concertele acestea va încasa vreo 20.000 de euro. ”Am șapte concerte în noaptea de Revelion. Unul la București, restul pe Valea Prahovei.”, a declarat aceasta cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă.

Cristina Spătar

cristina-spatar
A revenit pe scenă de Revelion

După un an în care a stat departe de scenă, Cristina Spătar a revenit în forță de Revelion. Aceasta a urcat pe scenă pentru cinci recitaluri în noaptea cea mare, încasând șase mii de euro.

Dorian Popa

Nici el n-a fost mai prejos. Artistul și-a rotunjit contul cu cinci mii de euro, după ce a susținut patru concerte de Revelion.

Corina Chiriac și Monica Anghel

Nici ele n-au stat departe de scenă în noaptea dintre ani. Artistele au încasat fiecare câte 3000 de euro pentru concertele susținute de Revelion.

Lora

Ea a anunțat cu câteva zile înainte de Anul Nou că va susține nu mai puțin de zece recitaluri. Pentru prestația sa, Lora a fost răsplătită cu 25.000 de euro.

Iris & Cargo

Și trupele românești s-au bucurat de succes în noaptea dintre ani. Cele două trupe au încasat fiecare câte 20.000 de euro în noaptea de Revelion.

Inna

inna2

Ea a preferat să cânte peste hotare în noaptea dintre ani. Pentru o reprezentație în Azerbaijan, Inna a primit 25.000 de euro.

Otillia Bilionera

Și ea a dat lovitura în Azerbaijan. Cântăreața a încasat 12.000 de euro pentru un concert în noaptea dintre ani.INAPOI LA PRIMA PAGINA