Salma Hayek i-a luat locul lui Blake Lively. A gătit și a avut grijă de copiii lui Ryan Reynolds

Salma Hayek și-a schimbat jobul pentru o zi – a dat actoria pe rolul de bonă în casa unei familii celebre la Hollywood. Tocmai au terminat filmările pentru un nou film, că Ryan Reynolds a și dus-o pe partenera sa de pe platourile de filmare acasă, pentru a-i cunoaște pe cei doi copii ai săi. Ieri, frumoasa actriță a pășit pragul casei lui Reynolds și a soției sale Blake Lively și a avut ocazia să îi întâlnească pe micuții cuplului – James ( 2 ani) și Ines ( 1o luni).

Joi seara, Salma a aterizat în bucătărie la Reynolds și a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie amuzantă din timpul vizitei, cu unul dintre copii în brațe în timp ce încerca să gătească. A fost invitată, dar a sfârșit în bucătărie și făcând pe bona. „Când prietenii te invită la cină și tu sfârșești prin a munci”, a fost mesajul scris de ea. În scurt timp, diva de 50 de ani și-a pus șorțul și a început să amestece în oala de mâncare. Cu o mână era la gătit, cu alta o purta în brațe pe fiica de zece luni a lui Reynolds, Ines, în timp ce, Ryan a fost și el surprins în fundalul fotografiei.

Familia lui Reynolds.

În timp ce ea a abordat această situație ca pe o glumă, ei bine, această fotografie ilustrează perfect doleanțele actriței din ultima vreme, legate de presiunea care este pusă pe femei în încearcarea de a face față unui job, să fie soții bune și  mame model. „Femeile sunt mult mai exigente decât bărbații. Este o senzație oribilă „, a declarat ea într-un interviu recent pentru NET-A-PORTER. „Nu oferim îndeajuns la muncă, nu suntem suficient de bune pentru bărbatul care ne înșală, nu suntem destul de bune pentru copiii noștri care vor mereu mai mult, oricât am oferi.”

Foto: Arhiva OK!, Instagram

 INAPOI LA PRIMA PAGINA