Salma Hayek și-a făcut fiica să plângă în văzul tuturor

Se întâmplă și la case mai mari! Celebra actriță e la fel ca orice altă mamă, care nu ezită să-și dojenească fiica, fie și-n public, atunci când ceva nu e așa cum ar trebui. Paparazzi au surprins-o pe Salma Hayek și pe fiica sa, Valentina Pinault, într-o astfel de ipostază.

Au petrecut ziua împreună

Acum două zile, Salma a scos-o pe fiica sa în oraș, pentru a petrece timp de calitate împreună. Cele două au mers la Cake Mix, o cofetărie din West Hollywood, după care s-au îndreptat spre o sală de gimnastică pentru copii, tot în acea zonă.

Salma și Valentina au avut un moment tensionat

Între cele două activități, însă, Salma a avut un schimb de replici destul de acid cu fiica sa, Valentina, aceasta din urmă izbucnind, la un moment dat, în lacrimi. Pesemne, Valentina, ca orice alt copil, ar făcut ceva nelalocul lui, ceea ce a făcut-o pe Salma să ia atitudine.

Valentina a fost fotografiată în timp ce plângea

Momentul tensionat a fost surprins de paparazzi, ceea ce a cauzat o adevărată isterie în mediul online, internauții cerându-i socoteală Salmei pentru comportamentul neadecvat în public, dar și pentru atitudinea neconstructivă la adresa fiicei sale. Voi ce spuneți? A fost deplasat gestul Salmei Hayek?

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA