Sam Smith militează pentru legalizarea mariajelor între persoanele de același sex. Are vreun gând cu iubitul său?

Zilele trecute, paparazzi l-au surprins pe artistul britanic sărutându-se pe strazile din New York cu actorul din serialul ”13 Reasons Why”, Brandon Flynn. A fost, așadar, o primă ocazie în care Sam Smith s-a afișat cu iubitul său, în ipostaze amoroase, în public.

Sam Smith și iubitul lui

De curând, artistul de 25 de ani a acordat și un interviu în care a militat pentru drepturile homosexualilor și pentru căsătoria între persoane de același sex, în Australia. El le-a spus jurnaliștilor de la ”Sunrise” că mariajul între două persoane de același sex n-ar trebui să mai fie un subiect tabu în 2017 și că oamenii ar trebui să fie liberi să iubească pe oricine vor. ”N-ar trebui să mai avem discuția asta în 2017. Dar mă bucur că se întâmplă (n.r. se ia în calcul legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex în Australia)! Da, sunt foarte fericit”, a declarat Sam Smith, dând de înțeles că ar avea de gând, într-un viitor nu chiar îndepărtat, să-și oficializeze relația cu iubitul său.

Dacă ar face asta, Sam Smith n-ar fi prima vedetă care s-ar căsători cu o persoană de același sex. Elton John, Ellen DeGeneres, Neil Patrick Harris, Jodie Foster, Samira Wiley (OITNB), Cynthia Nixon (Totul despre sex) sunt, de asemenea, căsătoriți cu persoane de același sex.INAPOI LA PRIMA PAGINA