Sam Smith și-a asumat relația cu actorul din ”13 reasons why”! L-a sărutat pe stradă

Nu mai e nicio surpriză pentru nimeni că artistul internațional Sam Smith este homosexual. A fost, însă, surprinzător să-l vedem într-o ipostază amoroasă cu actorul din ”13 reasons why”, căci nu știam că formează un cuplu.

Sam Smith și-a recunoscut orientarea sexuală acum câțiva ani, așa că nicio surprinză aici. Totuși, nu știam că există cineva special în viața lui și că, mai ales, este vorba de o altă persoană publică. Ei bine, da! Sam se iubește cu actorul Brandon Flynn, care a devenit celebrul grație serialului ”13 Reasons Why”. Cei doi au fost văzuți împreună pe stradă, în New York, comportându-se asemenea oricăror îndrăgostiți.

Ba mai mult, cei doi nu s-au sfiit în a-și arăta sentimentele unul față de celălalt, sărutându-se în plină stradă. Evident, momentul inedit a fost surprins de paparazzi, iar fotografiile cu ei au făcut înconjurul lumii. După cum era de așteptat, fanii artistului l-au încurajat în a-și urma inima, dar l-au și admirat pentru curajul avut.

El este noul iubit al Sam Smith.

Culmea e că nimeni nu bănuia că cei doi formează un cuplu, mai ales că nu mulți știau că Brandon Flynn este homosexual. Acum câteva săptămâni, actorul de 23 de ani a declarat public că susține comunitatea LGBT.

foto: captură Instagram, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA