Samantha Markle, atac dur la adresa surorii sale: ”Nu-mi poți spune să tac”

Cu doar trei zile înainte de nunta regală, familia înstrăinată a lui Meghan Markle se răzvrătește și pornește un război media defăimător la adresa logodnicei Prințului Harry. Mai nou, sora acesteia, Samantha, a răbufnit după ce i s-a spus că Meghan și-ar dori să înceteze cu declarațiile publice.

Samantha Markle, furioasă că Meghan încearcă să-i închidă gura

Samantha revine în atenția presei cu un video în care poate fi auzită denigrând-o pe Meghan Markle, sora sa vitregă. Aceasta a răbufnit atunci când i s-a spus că logodnica Prințului Harry își dorește ca declarațiile publice despre viața ei ori a tatălui ei trebuie să înceteze. Samantha s-a arătat deranjată de interdicția lui Meghan de a vorbi despre Thomas Markle Senior, menționând că ea e un ”cetățean al lumii libere” și poate vorbi despre orice în spațiul public, indiferent dacă lui Meghan îi place sau nu.

Mamă a trei copii, Samantha susține cu tărie că are tot dreptul de a vorbi despre tatăl lor sau despre viața ei. ”Dacă e vorba despre viața mea ori a tatălui meu, pot s-o fac, e ceva ce în țara asta (n.r. America) se numește ”libertatea de a vorbi”. Ea nu are ce să facă în această privință. Și nu are cum să-mi spună să nu-mi mai expun viața ori să nu mai vorbesc despre viața tatălui meu, atâta vreme cât este în propria-mi apărare. Aici nu e Marea Britanie. Eu sunt cetățean al Statelor Unite ale Americii și pot să fac orice. Își depășește atribuțiile spunându-mi mie ce pot să spun și ce nu. Eu nu vorbesc despre ea, ci despre mine ori tatăl meu, pe care ea trebuie să învețe să-l respecte”, le-a spus Samantha celor de la TMZ.

Piers Morgan a acuzat-o pe Samantha de intenții rele

Recent, prezentatorul de televiziune Piers Morgan a descris-o pe Samantha Markle ca fiind un ”vultur” care se năpustește asupra lui Meghan, deși cele două nu au mai avut o relație și nu și-au mai vorbit de mai bine de cinci ani. Jurnalistul susține că Samantha încearcă să se folosească de legăturile cu Meghan Markle pentru a obține foloase materiale.INAPOI LA PRIMA PAGINA