Sanda Nicola, știrista de la Digi 24, este însărcinată!

Jurnalista Sanda Nicola, în vârstă de 38 de ani, a anunțat recent că va fi mămică. Știrista de la Digi 24 a făcut publică informația tocmai pe contul ei de Facebook, acolo unde prietenii și apropiații s-au grăbit s-o felicite.

Sanda-nicola-poza
Sanda Nicola a anunțat că e însărcinată

”Când nici nu mai îndrăzneam să sper”, a scris Sanda Nicola ca descriere la o fotografie cu o femeie însărcinată, făcând referire la problemele grave de sănătate pe care le-a avut acum câțiva ani.

Sanda-Nicola
Imaginea prin care Sanda a făcut fericitul anunț

Amintim că-n urmă cu mai mulți ani, Sanda Nicola a pierdut un băiețel, la numai trei ore de la naștere, dar și faptul că a dus o luptă aprigă cu cancerul de col uterin. ”Nu aveam grijă deloc de sănătatea mea, de nevoile organismului meu. Munceam excesiv, fumam excesiv, dormeam foarte puţin, eram veşnic agitată, foarte ambiţioasă, mâncam rar şi adesea fast-food. Ignoram complet orice durere şi prima întotdeauna dorinţa de-a performa în televiziune. Ca şi când nimic altceva nu era mai important decât următoarea apariţie în direct. Mi-am neglijat familia şi prietenii, am absentat de la multe nunţi, botezuri şi de la alte evenimente în care cei dragi m-ar fi vrut aproape. Credeam atunci că sunt sacrificii pe care trebuie să le fac. Azi îmi vine să râd! Nu erau sacrificii! Sacrificaţi erau apropiaţii mei şi propria mea sănătate. A fost doar un lung şir de alegeri greşite, luate din ambiţie şi din naivitatea vârstei la care crezi că nimic nu te poate doborî”, a declarat, la un moment dat, Sanda.

sanda nicola  liviu iolu
Sanda și Liviu vor deveni părinți

În prezent, Sanda Nicola este căsătorită cu Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului condus de Dacian Cioloș.

foto: FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA