Sandra Bullock, însărcinată cu primul ei copil? Iată cum au surprins-o paparazzi!

Este una dintre cele mai puternice și cunoscute actrițe de la Hollywood, dar până la 53 de ani nu a reușit să dea naștere unui copil. Căsătorită cu vedeta TV Jesse James timp de 5 ani, din 2005 până în 2010 și într-o relație frumoasă cu fotograful  Bryan Randall începută în 2015, actrița nu a experimentat până acum sentimentul de a purta un copil în pântece.

A apărut cu o burtică proeminentă de gravidă.

De altfel, Sandra nu adus pe lume un copil, dar este mamă adoptivă pentru doi copii de 8, respectiv 6 ani, actrița avându-i pe fiul Louis și pe fiica Laila. Cele mai recent fotografii cu Sandra i-au lăsat mască pe fanii actriței. În ipostazele surprinse de paparazzi pe străzile din L.A, Bullock, care și-a ținut întotdeauna viața privată departe de ochii curioșilor, a fost fotografiată cu o burtică proeminentă de gravidă. Toți s-au întrebat dacă actrița este însărcinată cu primul său copil la vârsta de 53 de ani și s-au grăbit să o felicite.

Filmează pentru o nouă peliculă în care joacă rolul unei gravide.

Îmbrăcată cu o cămașă din mătase de culoare bleumarin, diva a lăsat la vedere o burtică de gravidă care prinde contur, iar această postură o prinde de minune. Din păcate actrița nu așteaptă un copil, iar transformarea a fost realizată pentru un nou rol. Sandra a intrat cu ușurință în pielea personajului său din filmul „Bird Box”, o femeie gravidă pe nume Malorie.

Foto: Splash News, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA