Sandra Bullock se pregătește să îmbrace rochia de mireasă

Sunt împreună din august 2015, iar lucrurile par să evolueze normal între cei doi îndrăgostiți. S-au mutat împreună, s-au adaptat la viața de cuplu, iar Bryan pare să fie tatăl ideal pentru cei doi copii adoptați de Sandra Bullock, respectiv Louis și Laila. Tocmai de aceea, chipurile, Sandra și Bryan au de gând să-și oficializeze relația.

Sunt împreună din 2015

Umblă vorba pe la Hollywood, că actrița în vârstă de 53 are de gând să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Chipurile, Sandra și iubitul ei, fotograful Bryan Randall, plănuiesc să se căsătorească. ”Cum Bryan nu a fost căsătorit niciodată, acest pas e unul pe care îl ia cu siguranță în calcul”, a declarat o sursă din anturajul celor doi îndrăgostiți, menționând că Bryan își dorește să-i pună, cât de curând, un inel pe deget Sandrei.

Cei doi copii ai Sandrei Bullock

Ba mai mult, se zvonește că cei doi iau în calcul căsătoria și pentru că și-ar dori să aibă un copil împreună. ”S-a ocupat îndeaproape de cei doi copii ai Sandrei și își dorește și alți copii”, spune aceeași sursă din apropierea fotografului. Ei bine, nu știm dacă aceste zvonuri au vreun fundament real, dar ar fi clar că ar fi un eveniment fericit din viața actriței, menit să șteargă eșecul mariajului cu Jesse James.

foto: hepta, arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA