Sarah Jessica Parker (52), scene interzise minorilor în serialul ”Divorce”!

Citeste tot despre:

, ,

În timp ce noul film ”Sex and the city” e doar la nivelul de discuții, SJP se concentrează pe rolul pe care îl face în serialul „Divorce”, ajuns deja la sezonul doi. Iar cele mai recente cadre de pe platourile de filmare ne-o arată în ipostaze mai sexy ca oricând!

Joacă rolul unei mame care trece printr-un divorț sfâșietor, dar care găsește puterea de a spera și  iubi din nou. Frances, căci acesta este numele personajului ei, are un nou partener amoros, jucat de actorul Steven Pasquale, motiv pentru care SJP a fost nevoită să realizeze câteva scene de-a dreptul XXX.

Aceste fotografii au fost făcut publice și trebuie să recunoaștem că sunt mai HOT ca oricare. Nu știm ce părere o avea Matthew Broderick, soțul actriței, dar e clar că pentru fanii ei este o schimbare de scenariu, dat fiind faptul că au trecut mulți ani de când SJP n-a mai apărut în astfel de ipostaze.

Vorbind anterior despre scenele de sex, Sarah Jessica Parker a admis că nu s-a simțit tocmai confortabil când a fost nevoită să se dezbrace ori chiar să mimeze o partidă de sex pe platourile de filmare.INAPOI LA PRIMA PAGINA