Sărut pătimaş pe scena Festivalului de la Cannes! Ea are 72, el doar 42

Declarase anterior că oamenii raţionali o plictisesc de moarte şi că niciodată n-a „jucat” după regulile societăţii. Aşa că, poate, nu e nimic uimitor că o divă precum Catherine Deneuve a făcut o asemenea figură chiar pe scena Festivalului de Film de la Cannes.

CANNES, FRANCE - MAY 11:  Host Laurent Lafitte and actress Catherine Deneuve kiss on stage at the Opening Gala Ceremony during The 69th Annual Cannes Film Festival on May 11, 2016 in Cannes, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Sărutul pătimaş al serii

Ne referim, bineînţeles, la sărutul pătimaş dintre actriţa în vârstă de 72 de ani şi Laurent Lafitte, de doar 42 de ani, gazda acestui eveniment prestigios. Un moment savuros al serii, pe care, desigur, fotografii nu l-au ratat.

Laurent Lafitte (maître de cérémonie) et Catherine Deneuve (robe Gaultier Paris) s'embrassent sur la bouche - Cérémonie d'ouverture du 69ème Festival International du Film de Cannes.Le 11 mai 2016. © Borde-Jacovides-Moreau/Bestimage Opening ceremony of the 69th Cannes International Film festival. On may 11th 2016
Catherina şi gazda evenimentului s-au sărutat pe scena Festivalului de Film de la Cannes

De altfel, toţi cei prezenţi îi ştiu deja moravurile actriţei şi-au înţeles că e vorba doar de un act actoricesc, pus, ce-i drept,  în scenă la un eveniment urmărit de o industrie întreagă.

CANNES, FRANCE - MAY 11:  Catherine Deneuve attends the Opening Gala Ceremony during The 69th Annual Cannes Film Festival on May 11, 2016 in Cannes, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Catherine a strălucit într-o rochie neagră, cu trenă roşie

Cât despre apariţia actriţei la acest eveniment, Catherine a impresionat cu o rochie neagră, care era prevăzută cu o trenă impresionantă, din dantelă roşie. O apariţie stylish, aşa cum ne-a obişnuit de altfel.

Revenind puţin la momentul relatat mai sus, ar fi de menţionat şi faptul că nu ne-ar mira o nouă idilă în cazul celebrei actriţe. De altfel, în urmă cu nu foarte mult timp, Catherine declara: „Motorul meu e dorinţa. La 70 de ani mă simt la fel de curajoasă ca la 20 de ani. Toată viaţa mi-a plăcut să trec dincolo de bariere. Ideea că există un pericol nu m-a speriat niciodată. Şi poate părea nebunesc, dar dacă aş putea trăi o nouă poveste de iubire, nu aş pierde ocazia.”

foto: Hepta, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA