Scandal! Angelina Jolie, la cuțite cu tatăl ei!

Nu e prima dată când auzim că Angelina Jolie și tatăl ei, actorul Jon Voight, se au ca șoarecele și pisica, așa că nu-i greu de crezut că cei doi n-au făcut pace nici acum!

Angelina nu-l vrea pe Jon Voight în preajma copiilor ei

Umblă vorba pe la Hollywood că Jon Voight nu i-a intrat nici acum în grații fiicei sale, celebra Angelina Jolie. Potrivit unei surse citate de ”People”, Angie nu vrea să-l știe pe tatăl său în apropierea celor șase copii ai săi, deși acesta se luptă din răsputeri să le intre pe sub piele. ”Nu trece o zi fără ca Jon să-i trimită Angelinei sau copiilor ei câte un mesaj de dragoste. Totuși, i s-a spus clar că nu este binevenit în familia ei”, spune un apropiat din anturajul actriței hollywoodiene.

Mai grav de atât este faptul că James Haven, fratele Angelinei Jolie, și totodată ”bona” celor șase copii ai actriței, este destul de afectat de faptul că actrița și tatăl lor sunt într-un continuu război. ”James s-a săturat să fie prins la mijloc”, mai povestește respectiva sursă.

Cât despre motivul pentru care Angie nu vrea să aibă de-a face cu tatăl ei, este încă un mister. Am bănuit, însă, că ura pe care i-o poartă actrița tatălui ei ar veni de la faptul că Jon i-a fost alături lui Brad Pitt încă din secunda doi al divorțului. ”Angelina, pur și simplu, nu-l place pe Jon și nu vede niciun motiv pentru ca acesta să stea în preajma copiilor săi”, spune, totuși, sursa citată de publicația amintită anterior.

foto: GettyINAPOI LA PRIMA PAGINA