Scandal între co-starurile din „Sex and the City”. SJP și Kim Cattrall, la cuțite!

Cearta dintre ele a pornit acum câțiva ani, iar motivele sunt incerte. N-a ajutat la împăcare nici refuzul, recent, al lui Kim Cattrall de a participa la filmările unui noi sezon ”Sex and the City”. Totuși, tragedia prin care trece în prezent Kim a făcut ca cearta dintre ea și SJP să escaladeze rapid.

Kim Cattrall și SJP, la cuțite de câțiva ani

Acum câteva zile, Kim Cattrall anunța că fratele său a trecut în neființă. Și ceea ce părea a fi un moment propice pentru ca fostele ei co-staruri să-i fie aproape și să îngroape securea războiului s-a transformat chiar în combustibilul care a alimentat acest război dintre co-starurile ”Sex and the city”.

Furioasă, Kim Cattrall a acuzat-o pe SJP că se folosește de tragedia prin care trece, deși între ele nu mai există nicio relație. ”Nu am nevoie de iubirea sau sprijinul tău în aceste clipe tragice, Sarah Jessica Parker!”, a scris, public, Kim Cattrall ca urmarea a unui mesaj de condoleanțe primit pe contul de Instagram de la fosta ei colegă de platou, SJP.

Cândva erau bune prietene!

Și asta nu e tot! Kim și-a vărsat nervii în public și a acuzat-o pe SJP de insesibilitate și falsitate. ”Mama mea m-a întrebat astăzi: <<Când o să te lase SJP, acea ipocrită, în pace?>>. Încercările tale repetate de a mă contacta într-o perioadă atât de nefastă sunt doar o amintire a cât ești și ai fost de rea. Permite-mi să fiu foarte clară. (Dacă nu am fost până acum). Nu faci parte din familia  mea. Nu ești prietena mea. Așa că-ți scriu pentru ultima dată pentru a-ți spune să încetezi să exploatezi tragedia noastră pentru a-ți reabilita tu imaginea.”, a scris Kim Cattrall, pe Instagram.

În urmă cu o săptămână, SJP îi lăsase un comentariu lui Kim Cattrall prin care îi spunea condoleanțe. ”Dragă Kim, iubirea și sprijinul meu către tine și ai tăi. Și Dumnezeu să-l ierte pe iubitul tău frate”, era mesajul lăsat în secțiunea de comentarii la postarea lui Kim Cattrall, prin care anunța trecerea în neființă a fratelui său.

Cele 4 eroine din ”Sex and the city”

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA