Scarlett Johansson, implorată de prieteni să se nu căsătorească cu Colin Jost

Se spune că a treia oară e cu noroc, însă prietenii actriței cred că nu e valabil în cazul ei. Aceștia o imploră pe Scarlett Johansson să nu dea curs ideii de a se căsători cu noul ei iubit, umoristul Colin Jost. Ce-au împotriva acestui pas? Caracterul instabil al actriței!

Scarlett vrea să se căsătorească cu Colin Jost

Umblă vorba pe la Hollywood că Scarlett Johansson ar plănui să se căsătorească cu iubitul ei de 11 luni. Chipurile, aceasta este pregătită să ajungă la altar a treia oară, fiind convins că acesta este bărbatul ideal pentru ea. Există, însă un impediment: prietenii actriței.

Aceștia o sfătuiesc pe Scarlett să nu se căsătorească, aducându-i aminte de cele două mariaje anterioare, eșuate. ”Scarlett se plictisește atât de repede. Acum e setată pe a se căsători cu el, dar prietenii ei se tem și o sfătuiesc să nu o facă. (…) Prietenii lui Scarlett n-au ceva împotriva lui Colin ca persoană, ci știu cât de impulsivă este Scarlett când vine vorba despre căsătorii. Ei încearcă să-i salveze pe amândoi de la drame inutile”, declară o sursă din anturajul actriței.

Amintim că Scarlett Johansson a fost căsătorită de două ori până acum. Prima oară a ajuns la altar cu actorul Ryan Reynolds, însă mariajul s-a destrămat după doar 3 ani. Cel de-al doilea care a condus-o la altar a fost Romain Dauriac, cu care actrița are și-un copil. Din păcate, nici acest mariaj n-a rezistat testul timpului, la începutul anului trecut cei doi anunțând că vor divorța.

Primul soț, Ryan Reynolds
Al doilea soț, Romain Dauriac

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA