Scarlett Johansson schimbă partenerii ca pe șosete! Iat-o alături de alt bărbat!

La începutul anului, a anunțat că divorțează de tatăl fetiței sale, jurnalistul francez Romain Dauriac, după o relație de trei ani. Au urmat luni bune prin tribunale, fiecare încercând să obțină mai multe drepturi asupra fiicei Rose. Câștigul lui Romain a fost strâns legat de faptul că, în toată această perioadă, Scarlett Johansson s-a perindat la brațul mai multor domni, lucru pe care jurnalistul francez s-a bazat atunci când a acuzat-o pe fosta soție de ”lipsă de moralitate”.

Scarlett Johansson & Romain Dauriac și fiica lor, Rose Dorothy

Imediat după divorț au apărut zvonuri că Scarlett Johansson și-a refăcut viața alături de Colin Jost, comediant la SNL. De altfel, prima oară când au fost surprinși în ipostaze intime se-ntâmpla în mai 2017, la un after party SNL. ”Se țineau de mână și păreau foarte apropiați”, spunea un martor la acea vreme. Au urmat câteva săptămâni în care nu s-a mai știut nimic despre cuplul lor, după care Scarlett a fost văzută, ținându-se de mână, și-n alte ipostaze amoroase, cu avocatul ei, Kevin Yorn.

Cu Colin / Cu Yorn

Nici cu acesta nu a durat prea mult, în august fiind văzută din nou cu Colin Jost. O lună mai târziu, în septembrie, la o petrecere SNL, Scarlett era tot în compania lui Colin Jost, despre care am fi crezut că e iubitul ei de drept. Ei bine, zilele trecute, actrița a fost văzută cu un alt bărbat, la fel de relaxată și de intimă. E vorba despre Bobby Flay, care pare că a invitat-o pe aceasta la o cină romantică într-un restaurant de fițe din New York.

Scarlett și Bobby Flay

Momentan, nu se știe dacă a fost vorba de o simplă întâlnire, dar e clar că viața amoroasă a lui Scarlett e destul de dezordonată în această perioadă și că aceasta nu-și mai găsește liniștea după divorțul de Romain Dauriac. Amintim că Scarlett Johansson a fost căsătorită, pentru o scurtă perioadă, și cu actorul Ryan Reynolds, actualul soț al lui Blake Lively.

Scarlett și Ryan Reynolds, pe când formau un cuplu

foto: arhivă, captură TMZINAPOI LA PRIMA PAGINA