Scientologia, de vină pentru despărțirea lor?

O nouă ipoteză a ieșit la iveală în ceea ce privește despărțirea dintre Mariah Carey și miliardarul James Packer și implică amestecul unui fost scientolog în relația lor.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5574559bf) Mariah Carey and James Packer G'Day USA Gala, Arrivals, Los Angeles, America - 28 Jan 2016

Conform unor apropiați de-ai vedetei, Mariah susține că Scientologia i-a afectat idila cu James Packer. Ea este convinsă că Tommy Davis, fostul purtător de cuvânt al scientologilor și actualul manager al miliardarului, le-a otrăvit relația.

Carey e de părere că Davis a preluat controlul financiar al afacerilor lui Packer și, în același timp, l-a pus pe miliardar să urmeze un program de dotoxifiere cunoscut în biserică drept „Numărătoarea inversă a purificării”. Din cauza acestui program, James, care a fost și el scientology timp de patru ani, s-a “deconectat” de diva percepută ca element negativ, dăunător în viața omului de afaceri.

Cântăreața a fost șocată când a fost invitată să plece de pe yacht-ul miliardarului în Grecia, în cursul lunii septembrie. După acel moment, i s-a cerut lui Mariah să părăsească și casa lui Packer din Calabasas.

“Mariah și James căutau o casă în Beverly Hills, pe care să o cumpere împreună. El îi spunea ei că este sufletul lui pereche și că de-abia așteaptă să se însoare cu ea. După aceea, totul s-a schimbat. În septembrie, James parcă nu mai era el. Mariah suspectează că e vina lui Tommy, deoarece a el preluat controlul asupra întregii vieți a lui Packer”, a explicat sursa.INAPOI LA PRIMA PAGINA