Se căsătorește Winnona Ryder? Vezi ce spune fosta iubită a lui Johnny Depp

În 1990, simpatica actriță se logodea cu Johnny Depp. Și deși cei doi n-au ajuns niciodată la altar, relația dintre Winona și Johnny a fost una specială, despre care ambii vorbesc cu drag.

Mandatory Credit: Photo by Gregory Pace/BEImages (2816209bw) Winona Ryder Marc Jacobs show, Spring Summer 2016, New York Fashion Week, America - 17 Sep 2015
Winona a vorbit despre ideea de mariaj, despre planurile cinematografice și despre relația cu actualul iubit

Totuși, de atunci, actrița nu s-a mai logodit niciodată. Tocmai despre faptul că nu s-a căsătorit niciodată vorbește actrița într-un interviu recent acordat publicației ”Net-a-Porter”: ”Căsătorie? Nu știu… Prefer să nu mă căsătoresc niciodată decât să divorțez de mai mutle ori. Nu că ar fi ceva greșit să divorțezi, însă nu m-aș putea căsători atâta vreme cât o să cred că există posibilitatea unui divorț. Când părinții tăi au o relație de iubire de 45 de ani, standardele tale sunt destul de ridicate”, a mărturisit actrița în vârstă de 44 de ani, despre ideea mariajului.

Totuși, actrița a declarat că are o relație de iubire fericită, în care, încă, nu simte că ar interveni presiunea unei căsătorii. ”Sunt fericită cu cineva de ceva vreme”, a declarat Winona despre relația amoroasă cu designerul fashion Scott Mackinlay Hahn, cu care se iubește de prin 2011.

<> at Mack Sennett Studios on July 11, 2016 in Los Angeles, California.
Winona Ryder și Scott Mackinlay Hahn

Tot în acest interviu, Winona a vorbit și despre succesul cinematografic din anii 1990 și despre planurile actuale. ”Munceam mult în `90 și am simțit că e nevoia să o iau mai ușor. Este important să ai o viață și-n afara industriei cinematografice, să nu te identifici numai cu ceea ce ești pe micile ecrane.”, a mai spus fosta iubită a lui Johnny Depp.

Winona se va reîntoarce pe micile ecrane în serialul ”Stranger Things”, care va avea premiera pe Netflix pe 15 iulie.

foto: Getty Images / HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA