Seal s-a împăcat cu fosta soție, Heidi Klum? Delta Goodrem este devastată

Se pare că ceva nu mai merge în relația mentorilor de la „Vocea Australiei”, Seal și Delta Goodrem, căci cântărețul de 54 de ani a apărut pe covorul roșu de mână cu fosta soție, Heidi Klum. Ce reacție a avut iubita sa? În vârstă de 32 de ani, cântăreața australiană a fost de-a dreptul devastată de recenta întâlnire a lui Seal cu fosta soție.

Heidi și Seal au apărut împreună pe covorul roșu.

Potrivit New Idea, s-ar fi reaprins scânteia între Seal și fosta soție supermodel, din moment ce s-au afișat împreună la un eveniment de covorul roșu. Mai mult, chiar Heidi Klum a distribuit pe contul său de Instagram un filmuleț în care mergea la braț cu bărbatul cu care are patru copii, clip însoțit de mesajul: „Înapoi la lucru! Aducându-mi cântărețul favorit în show-ul meu preferat, la masa oaspeților „.

Cei doi au fost văzuți braț la braț pe covorul roșu, săptămâna trecută, în timp ce Seal i s-a alăturat lui Heidi în calitate de oaspete la emisiunea „Americanii au Talent”. Asta a venit ca o lovitură pentru Delta, a declarat chiar o sursă:  „Ea și Seal au fost liniștiți împreună pentru un timp, până acum”. Aceeași sursă a declarat că Delta a simțit că nu poate să concureze cu Heidi, deoarece „Heidi nu este doar un supermodel în valoare de milioane, ci ea și Seal au împreună și patru copii.  Delta întotdeauna s-a temut că Seal se va împăca cu Heidi”.

Delta Goodrem ar fi devastată din cauza lui Seal.

Cât despre fani, au fost încântați de ideea că cei doi foști soți, care au împreună 4 copii –  Leni, 12 ani, Henry, 11 ani, Johan și Lou, de șapte ani ar putea reveni la sentimente mai bune.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA