Secrete murdare! Meghan Markle, în ipostaze xxx într-un video ieșit la iveală!

Citeste tot despre:

, ,

Suntem tare curioși ce părere o să aibă Regina Elisabeta a II-a despre aceste imagini ieșite la iveală cu noua iubită a Prințului Harry! Vorbim despre cadrele surprinse în timp ce Meghan Markle filma pentru un episod al reboot-ului serialului 90210.

Că e o actriță nu mai e niciun secret, însă pe zi ce trece ies tot mai multe cadre inedite cu iubita Prințului Harry. Iar acestea din urmă apărute sunt chiar unele în care simula o scenă de sex oral, în timp ce filma pentru un remake al serialului ”Beverly Hills, 90201”, în 2008, alături de co-starul Dustin Milligan.

Mima o scenă de sex oral

Meghan, care o juca pe Wendy, apare, în imaginile respective, într-o mașină, alături de actorul Dustin Milligan, simulând o partidă de sex oral. Niște imagini greu de digerat, ne închipuim, pentru reprezentanții Casei Regale Britanice. Și deși n-avem încă o declarație oficială, nici din partea lui Meghan, nici din cealaltă tabară, suntem siguri că aceste cadre nu erau menite să mai iasă la iveală vreodată.

Totuși s-a întâmplat, iar cu câteva zile în urmă au apărut și alte cadre cu Meghan, din filmul ”A lot like love”, în care aceasta juca alături de Ashton Kutcher o scenă într-un avion.

Alături de Ashton Kutcher

În acele imagini, iubita Prințului Harry a stat pe micile ecrane mai puțin de două minute, însă i-au adus titulatura de ”bombă sexy”.

Au fost împreună la o nuntă

Rămâne de văzut, așadar, dacă Harry sau Meghan vor încerca să stopeze apariția și altor astfel de cadre și dacă vor avea ceva oficial de declarat cu privire la aceastea. Ce-i clar e că Harry și-a demonstrat intențiile serioase față de Meghan luând-o la nunta prietenului său. Despre asta a vorbit chiar pastorul care a oficializat respectiva ceremonie, precizând că Meghan și Harry sunt doi oameni care se iubesc.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA